Välj en sida

Programplaneringen är igång för fullt. Landskronakarnevalen besöker Akademi Båstad och Sommarjobbsmässan. Och Landskronakarnevalen är nu officiellt i planeringsfas efter uppstarts-möte med Landskrona stad och Creandia.

Vi söker efter fantastisk karnevalspersonal

En av de absolut viktigaste delarna för att göra en lyckad karneval är personalen. Förra året fick vi jobba med många duktiga personer som verkligen gav sitt allt för att göra karnevalen till en härlig sommarupplevelse. Nu är det återigen dags att hitta duktiga personer som vill hjälpa oss att göra en lyckad karneval.

Sommarjobbsmässan 2018

Denna veckan har vi besökt sommarjobbsmässan i Landskrona. Mässan gav ungdomar mellan 18-25 år möjlighet att träffa de företag i Landskrona som erbjuder jobb under sommaren.

Det var otroligt kul att träffa alla ungdomar som visade sitt intresse för Landskronakarnevalen. Vi fick även möjlighet att träffa flera företag som erbjuder ungdomarna ett jobb under sommaren. Är du intresserad av att jobba i sommar så finns det många möjligheter i år, men visst vill ni jobba på Landskronakarnevalen?

Läs mer om sommarjobb på Landskrona stads hemsida.

Är du intresserad av att sommarjobba under Landskronakarnevalen?
Kontakta fanny@landskronakarnevalen.nu

Akademi Båstad

Vi besökte även Akademi Båstad, en skola som har ett jättebra rykte för sin utbildning inom turism och service. I år har Akademi Båstad dessutom sitt 20års jubileum, och vi har hört att detta kommer att firas ordentligt senare i år. På skolan fick vi möjligheten att presentera Landskronakarnevalen och ge eleverna en möjlighet att komma och praktisera hos oss under sommaren. Vi fick även chansen att lyssna på andra företag som sökte efter drivna personer, bland annat HX festivalen, Summer On och Båstad Marathon.

Om du är intresserad av att ha din praktik under Landskronakarnevalen?
Skicka ett mail till fanny@landskronakarnevalen.nu

Officiellt uppstarts-möte

Även om vi redan har smygstartat planeringen av Landskronakarnevalen så hade Landskrona stad och Creandia ett officiellt uppstarts-möte där vi diskuterade våra visioner inför Landskronakarnevalen 2018. Många bra idéer kom upp och vi kan nu officiellt meddela att planeringen är i gång för fullt.

Programplaneringen har börjat

Vad vore Landskronakarnevalen utan ett karnevalsprogram? Vi har nu påbörjat planeringen av årets program. Vi pratar med föreningar som vill vara delaktiga och bjuda på roliga och spännande aktiviteter under karnevalsdagarna. Efter en väldigt spännande resa till Sweden Live i Norrköping fick vi mycket inspiration inför årets artister. Vi har nu börjat nå ut till dessa artister och bokningsbolag. Vi har många intressanta artister på vår radar och vi är hängivna till att få till ett riktigt bra program i år, ett program som verkligen har något för alla.

Vi är väldigt ivriga på att få dela med oss av de aktiviteter och artister som kommer till Landskronakarnevalen 2018, så se till att följa oss på Facebook och Instagram. Vill du vara säker på att du inte missar något så gå med i Karnevalsbrevet, så får du allt det senaste direkt till din inkorg.

Det här var allt för första inlägget av Karnevalsnytt, nästa vecka släpper vi det andra och det vill du ju inte missa!

X