Välj en sida

Igår var det uppstartsmöte på Hotel Öresund för HELA-Landskrona där föreningar inom Landskrona stad var inbjudna. Vi från Landskronakarnevalen var också på plats för att informera om årets karneval och berätta vilka möjligheter det finns för föreningar att medverka.

Nytt för i år är att man som förening har möjlighet att genom Landskrona stads Fritids –och Kulturförvaltning ansöka om stöd för att ordna aktiviteter under karnevalen som följer årets teman. Landskronakarnevalen hjälper till med all logistik och marknadsföring inför evenemanget. www.landskronakarnevalen.nu/foreningar

Inför årets karneval har vi fem teman; Popup-art, Multikulti, Nerds, Recycle och Kidsworld. Vi kommer även likt tidigare år ha aktivitetsområdena Action och Copacabana där äventyrssporter och aktiviteter i lugnare tempo erbjuds. Vi ser gärna att så många föreningar som möjligt deltar då vi tycker det är viktigt att lyfta Landskrona stad och det lokala näringslivet. Detta ger också föreningar möjlighet att samverka och skapa nya relationer, värva nya medlemmar och skapa ny aktivitet inom organisationen.

Ansökan om stöd:

Varje förening har möjlighet att ansöka om valfritt belopp (max 2000 kronor) för att ordna en eller flera aktiviteter under karnevalen. Ansökan hittar ni på vår hemsida.

Sista ansökningsdatum: 20 april

Redovisning efter genomförande av aktivitet:
För att ansökan ska godkännas ska även en redovisning lämnas in efter genomförandet. Vänligen läs igenom vad redovisningen ska innehålla innan ni ansöker.

Sista redovisningsdag: 10 augusti

Ansökning -och redovisningsformulär hittar ni här www.landskronakarnevalen.nu/foreningar

Är ni intresserade av att delta?

Kontakta Fanny Persson för ett enskilt möte.
fanny@landskronakarnevalen.nu

Vi ser fram emot en riktigt härlig karneval och hoppas att ni som förening vill vara med och göra Landskronakarnevalen 2018 till sommarens höj

  • Dela
X