Välj en sida

Allt Landskronakarnevalen handlar om är att bjuda de som vill och kan på en fantastisk upplevelse. Upplevelser är det som vi kan ta med oss resten av livet, och kan glädjas åt så fort vi minns dem.

Tyvärr har inte alla samma förutsättningar och det finns dem som har drabbats av något som gör ett besök till exempelvis Landskronakarnevalen väldigt svårt, omöjligt till och med. Det är dem vi på Landskronakarnevalen, tillsammans med er, vill ge en chans att få uppleva deras personliga dröm.

Min Stora Dag ger barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser en möjlighet att få en dröm i uppfyllelse. Barnen berättar om sina drömmar och tillsammans med våra gåvor så blir drömmen en verklighet.

Lämna en gåva till Landskronakarnevalens insamling idag, din gåva gör skillnad!

Såhär kan du hjälpa till:

  1. Anmäl dig till Citadelloppet, en del av avgiften går till Min Stora Dag: Anmäl dig här
  2. Donera valfritt belopp till Landskronakarnevalens insamling: https://goo.gl/P4hpxg
  3. Dela detta med dina vänner så kan vi få fler att stödja vår insamling.

 

Mer om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser i Sverige. Under 2017 fick över 4 500 barn vara med om en Stor dag – en enskild dag, ett läger eller en aktivitet tillsammans med andra barn och vårdnadshavare. Min Stora Dag vill skapa goda barndomsminnen och en paus från det tuffa och svåra. Min Stora Dag kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, har 90-konto och är dessutom medlem i Frivilligorganisationernas insamlingsråd, FRII. Verksamheten får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt avhängig av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Min Stora Dag samarbetar med sjukhus över hela Sverige. H.K.H. Prinsessan Madeleine är organisationens beskyddare. Organisationen, grundades år 2000. Läs mer på www.minstoradag.org

X