Välj en sida

För tredje året i rad ordnar Landskronakarnevalen den populära designmarknaden. En marknad för dig som gillar unika produkter, direkt från formgivarna själva. Våra utställare erbjuder allt från textil, möbler och inredning till smycken, accessoarer och kläder, varvat med keramik, illustrationer och fri konst. Och mycket mera.

Vi kan med glädje presentera de tre första utställarna:

Myriam Jabert Jewelry & Design

I januari 2015 startade hon Myriam Jabert Jewelry & Design som hon driver som enskild firma.

Hantverket lärde hon sig på en kurs men mestadels genom att tillverka smycke efter smycke som från början inte alltid höll ihop eller var tillräckligt bra gjorda i hennes egna ögon. Det var dock en stor grej för Myriam att se hur en idé i hennes huvud blev till ett färdigt silversmycke och blev genast förälskad i smycketillverkning. Nu, ett par år senare ser Myriam tydligt att hennes talang har utvecklats väldigt mycket rent tekniskt. Många av er därute bär redan hennes smycken och hon blir lika stolt varje gång hon känner igen något som hon skapat själv.

Besök Myriams Hemsida

 

Fannys praliner

Fannys Praliner är en chokladtillverkare med passion för färg, form och kombination av många olika typer av smaker. Fanny som själv driver företaget har en bakgrund som grafisk designer. Därför präglas hennes praliner av starka färger och snygg, elegant design. Varje pralin är ett litet ätbart konstverk.

Med en bartenderutbildning i bagaget experimenterar hon mycket med smaker i sina praliner. Från hennes favoritdrinkar i pralinform till smakrika tryfflar, kolor och fruktiga fyllningar. Fanny arbetar säsongsbaserat, med praliner inför Alla Hjärtans Dag, Påsk, Sommar, Halloween och Jul. Utöver detta tar hon emot specialbeställningar och designar praliner till festliga tillfällen såsom bröllop, examensfester, dop etc utifrån kundens önskemål. Fannys praliner tar choklad till en ny nivå, där man inte bara äter med munnen utan även med ögonen!

www.fannyspraliner.com

 

FloristMakeriet

Helena Wramby som driver FloristMakeriet har 15 års vana inom blomsterbranschen. 7/4-17 gjorde hon en av sina drömmar till verklighet och öppnade blomsterbutiken FloristMakeriet som ligger på Henry Dunkers Plats 1 i Helsingborg. De säljer krukväxter o snittblommor samt allt man behöver till det men även ett litet sortiment utav sjalar, doftljus o choklad. FloristMakeriet är blomsterbutiken med det lilla extra.

 

Ren

REN säljer Naturligt rena produkter. Inga tillsatser eller konserveringsmedel. Det är deras koncept för ett hälsosammare liv. Deras produkter består av Dryck, av olika sorter (havtorn, blåbär, vita vinbär, fläder mm). Lönnsirap, Olivolja, Torkade frukter, Kryddor.

rendryck.se

Malin Hjelte Design

Malin Hjelte Design säljer egendesignade Skulpturer i Papiermacheteknik såsom hästar, hundar o katter.

Joanna Svärd & Eko Beauty Shop

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist och driver även Eco Beauty Shop som säljer ekologickt smink, livsstil och skönhetsprodukter.

www.joannasvard.com
www.ecobeautyshop.se

X