Välj en sida

Folkkära Linnea Henriksson kommer till Landskrona i sommar och bjuder på skön pop. Gunhild Carling, musiklegenden som själv kan hantera över 20 instrument intar scenen. Lokalkändisarna Kapell Magnell bjuder på gamla godingar som vi alla älskar.

Linnea Henriksson stod på scenen redan 1995, bara åtta år gammal när hon deltog i TV4:s talangjakt ”Småstjärnorna”. Hon har sedan dess blivit väldigt hyllad, inte bara för sin musik, utan också för sin karriär som programledare i bland annat ”Musikhjälpen” och radioprogrammet ”Hallå P3”. I sommar kommer hon alltså till Landskrona för att uppträda på Landskronakarnevalen.

– Vi ser verkligen fram emot Linneas spelning i sommar. Vi gillar henne på alla sätt. Först och främst är hon en fantastisk sångerska och låtskrivare. Dessutom är hon en inspirerande tjej som vågar stå upp för sig själv och jobbar hårt för att motarbeta orättvisor. Det behövs fler tjejer som Linnea i världen och vi är tacksamma för att hon vill komma till Landskrona, berättar Lena Bergkvist, ytterst ansvarig för Landskronakarnevalen.

Gunhild Carling, ett musikaliskt geni, gästar karnevalen även i år.

Om du inte har hört talas om Gunhild Carling tidigare så bör du genast kolla upp henne. Inte nog med att hon kan spela nästan vilket instrument som helst, hon tar dem till en helt ny nivå. Gunhild är mer än ”bara” en jazzmusiker. Hon är en artist i ordets rätta bemärkelse, ett geni, som alltid bjuder på en oförglömlig show, inte minst när hon spelar på tre trumpeter, samtidigt.

– Varje gång som Gunhild spelar i stan, blir det succé, berättar Fanny Persson, karnevalsarrangör. Och vi förstår varför. Hon levererar alltid till 100% och får en att tappa hakan. Hon har en unik talang som vi aldrig kan få för mycket av. Det ska bli riktigt kul att få tillbaka henne till Landskrona även i år.

Kapell Magnell bjuder på gamla godingar i sommar

Kapell Magnell är ett lokalt partyband som välkomnas av många fans. De spelar härlig musik som man inte kan låta bli att antingen sjunga med i eller dans till. I sommar spelar de på fredagen den 27 juli och det förväntas bli ett riktigt bra drag i Kasernplanstältet.

X